Online routemaker en bibliotheek

Online routemaker en bibliotheek

Site om routes te maken met veel tussenpunten, de site bevat ook een grote bibliotheek met kant en klare routes die je naar je telefoon kunt sturen voor Apple Car Play of Android Auto (Google Maps App).

Maproute.nl biedt gebruikers een unieke en intuïtieve manier om hun routes te plannen, met twee verschillende secties op de website: een geavanceerde route-editor en een grote routebibliotheek met meer dan 1000 route klaar voor gebruik.

Een van de unieke kenmerken van Maproute.com is de mogelijkheid om meer dan 10 tussenpunten in een route op te nemen. Dit betekent dat gebruikers complexe routes kunnen plannen met veel tussenpunten: tot wel 150. 

Met de geavanceerde route-editor kunnen gebruikers hun routes op verschillende manieren aanpassen, waaronder het kiezen van het type vervoer, het instellen van voorkeuren voor tolwegen of snelwegen, en het toevoegen van aangepaste tussenpunten.

De grote routebibliotheek daarentegen biedt gebruikers een ruime keuze uit vooraf geplande routes. Dit betekent dat gebruikers gemakkelijk routes kunnen vinden die passen bij hun behoeften en voorkeuren. Deze routes kunnen eenvoudig worden gedeeld en naar de mobiele telefoon worden gestuurd.


Webadres
Implementatie
WebGear